Pružamo usluge potpune nege za najmlađe u grupi, sticanje prvih radnih navika, kao i vaspitno-obrazovani program za stariju grupu.

NEGA:

Prilagođena nega i ishrana za decu do 3 godine. Obezbeđene vežbe motorike, tipa hvatanje kockice i druge aktivnosti.

ISHRANA:

Veoma nam je važno da se naši mališani pravilno hrane i razvijaju. Zato je ishrana u vrtiću veoma raznovrsna, sa prirodnim sastojcima i naravno jako puno voća.

ZDRAVSTVENI NADZOR:

Obavezan sistematski pregled 1-2 puta godišnje. Svako dete ima svoj lični zdravstveni karton i tako smo u mogućnosti da pratimo dečiji razvoj, kao i psiho-fizičko zdravlje.
Postoji nadzor sanitarne inspekcije, kao i pedijatrijska služba koja evidentira zdravstvene kartone dece. Takođe pregled i rad logopeda je omogućen jednom nedeljno, u vidu grupnih pregleda i individualnih ukoliko postoji potreba za time.

VASPITNO-OBRAZOVNI RAD:

Vaspitno-obrazovni rad se obavlja u skladu i prema uzrastu dece. Plan i program koji se dobija od ministarstva se ostvaruje na dnevnim, mesečnom i godišnjem nivou.

STRUČNI SARADNICI:

Od stručnih sadadnika sarađujemo sa školicom sporta SPORTIĆ, a u okviru vrtića deci je od dodatnih aktivnosti dostupan ples, balet, muzičko i engleski jezik.

AKTUELNOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

UPIS

UPIS

28.06.2019

Od oktobra meseca 2015. godine naš vrtić je verifikovan od strane Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije i zvanično postao Privatna predškolska ustanova SVITAC! Bogatiji za predškolski program, brojnije predškolce i vaspitače, u našem vrtiću deca i njihovi roditelji ostvaruju pravo na uživanje subvencija uz podršku grada Beograda. UPIS DECE JE U TOKU !!! Uslovi za upis: Upis dece uzrasta od 1 godine – 6 godina Deca mlađa od jedne godine, se upisuju samo uz konsultaciju vaspitača Pre upisa roditelji su dužni da dostave potvrdu od pedijatra da je dete zdravo za kolektiv  

Pročitaj više
 IZLETI

IZLETI

28.06.2019

U mogućnosti smo da organizujemo izlete u okviru kojih na najlepši mogući način deca stiču pojam o znamenitostima naše zemlje. Izleti se organizuju 2-3 puta godišnje i jednodnevni su. Organizacija izleta obuhvata: – organizovan prevoz – odabri destinacija koje su zanimljive i edukativne – hrana obezbeđena u proverenim restoranima – obilazak znamenitosti.

Pročitaj više
JEDAN DAN U VRTIĆU

JEDAN DAN U VRTIĆU

28.06.2019

– od 07:00 – 09:00 – prijem dece – od 09:00 – 9:30 – doručak – od 9:30 – 10:00 – priprema za aktivnost – od 10:00 – 11:00 – aktivnost (Aktivnosti su svaki dan promenljive, edukativnog karaktera su i veoma kreativne). – od 11:00 – 11:15 – prva užina, uvek se služi voće – od 11:15 – 12:15 – izlazak napolje u dvorište, deca su slobodna da se igraju – od 12:15 – 12:30 – priprema za ručak – od 12:30 – 13:15 – ručak – od 13:15 – 13:45 – priprema za spavanje mališana kojima je još uvek neophodno da imaju popodnevni san. Starija deca, predškolci u ovo mperiodu imaju pripremnu nastavu za školu koja je definisana po planu i programu ministarstva. – 15:00 – 15:15 – ustajanje, priprema za užinu – 15:15 – 15:30 – druga užina (pecivo, sokovi, sutlijaš ili puding) U periodu posle druge užine pa sve do 17h je vreme za odlazak kući.

Pročitaj više