Naš vrtić SVITAC je počeo sa radom 2006. godine i sve do sada uspešno sarađujemo sa decom…

Prepoznaćete nas po lepom dvorištu punom zelenila, kao i mnogobrojnim dvorišnim igračkama prilagođene svim uzrastima. Ukupna površina prostora za decu je 130 kvadrata, i celokupan prostor je klimatizovan.

Vrtić je opremljen i ukrašen dečijim radovima i njihovom maštom, tako da sve izgleda baš onako kako su oni zamislili, po njihovom ukusu. Deci je u potpunosti priušten potpuni ugođaj, jer je to najbitnije za njihov rast i razvoj.

 

Razne aktivnosti su prilagođene uzrastu dece. Postoje stručni saradnici, koji nam omogućavaju da pružimo dodatno obrazovanje našim mališanima. Ističemo dečiju kreativnost i kompletnu podršku koju dobijaju od strane vaspitača, jer je to jako važno za njihov razvoj ličnosti i upoznavanje sebe.

U vrtiću SVITAC se svako dete poštuje, uvažava se njegova individualnost, podstiče i jača kreativnost i samopouzdanje.

Komunikacija i socijalizacija je jedna od bitnih stavki razvoja mališana, zato im i pružamo potpunu slobodu u izražavanju u bilo kom segmentu.

Trenutno imamo 4 zaposlena vaspitača koji vode brigu o deci. Svi zaposleni u našem vrtiću su kvalifikovani stručnjaci u svojoj oblasti, bilo da su u pitanju vaspitači, medicinska nega, stručni saradnici.

AKTUELNOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

UPIS

UPIS

28.06.2019

Od oktobra meseca 2015. godine naš vrtić je verifikovan od strane Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije i zvanično postao Privatna predškolska ustanova SVITAC! Bogatiji za predškolski program, brojnije predškolce i vaspitače, u našem vrtiću deca i njihovi roditelji ostvaruju pravo na uživanje subvencija uz podršku grada Beograda. UPIS DECE JE U TOKU !!! Uslovi za upis: Upis dece uzrasta od 1 godine – 6 godina Deca mlađa od jedne godine, se upisuju samo uz konsultaciju vaspitača Pre upisa roditelji su dužni da dostave potvrdu od pedijatra da je dete zdravo za kolektiv  

Pročitaj više
 IZLETI

IZLETI

28.06.2019

U mogućnosti smo da organizujemo izlete u okviru kojih na najlepši mogući način deca stiču pojam o znamenitostima naše zemlje. Izleti se organizuju 2-3 puta godišnje i jednodnevni su. Organizacija izleta obuhvata: – organizovan prevoz – odabri destinacija koje su zanimljive i edukativne – hrana obezbeđena u proverenim restoranima – obilazak znamenitosti.

Pročitaj više
JEDAN DAN U VRTIĆU

JEDAN DAN U VRTIĆU

28.06.2019

– od 07:00 – 09:00 – prijem dece – od 09:00 – 9:30 – doručak – od 9:30 – 10:00 – priprema za aktivnost – od 10:00 – 11:00 – aktivnost (Aktivnosti su svaki dan promenljive, edukativnog karaktera su i veoma kreativne). – od 11:00 – 11:15 – prva užina, uvek se služi voće – od 11:15 – 12:15 – izlazak napolje u dvorište, deca su slobodna da se igraju – od 12:15 – 12:30 – priprema za ručak – od 12:30 – 13:15 – ručak – od 13:15 – 13:45 – priprema za spavanje mališana kojima je još uvek neophodno da imaju popodnevni san. Starija deca, predškolci u ovo mperiodu imaju pripremnu nastavu za školu koja je definisana po planu i programu ministarstva. – 15:00 – 15:15 – ustajanje, priprema za užinu – 15:15 – 15:30 – druga užina (pecivo, sokovi, sutlijaš ili puding) U periodu posle druge užine pa sve do 17h je vreme za odlazak kući.

Pročitaj više